Zeynep Talu'dan Uriel Salnaitis Paylaşımı! Ne Dedi?

Zeynep Talu Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkı ve söz yazarı Zeynep Talu, Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day'in Türkçe versiyonu "Nerdesin" için açıklamada bulundu. Peki Zeynep Talu Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Talu Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkı ve söz yazarı Zeynep Talu, Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day'in Türkçe versiyonu "Nerdesin" için açıklamada bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkı ve söz yazarı Zeynep Talu, Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day'in Türkçe versiyonu "Nerdesin" için açıklamada bulundu. Peki Zeynep Talu Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep talu dan uriel salnaitis paylasimi

 

Zeynep Talu Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkı ve söz yazarı Zeynep Talu, Uriel Salnaitis'in yeni şarkısı Day By Day'in Türkçe versiyonu "Nerdesin" için açıklamada bulundu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Talu şarkılarında bu hafta Day By Day şarkısının Türkçe versiyonu Nerdesin" ifadelerini kullanan ünlü şarkı ve söz yazarı Talu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;