Afşin Yudakul kimdir? Habertürk'te sunduğu haber bültenleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü haber spikeri Afşin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Afşin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Afşin Yudakul kimdir? Habertürk'te sunduğu haber bültenleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü haber spikeri Afşin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü haber spikeri Afşin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Afşin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Afşin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Afşin Yurdakul kimdir? Afşin Yurdakul 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini ABD'de Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünde tamamladı. Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında çalıştı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde editörlük yaptı. 1982 yılında dünyaya gelen sunucu Afşin Yurdakul,üniversite eğitimini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında görev aldı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde İngilizce olarak çeşitli yazılar kaleme aldı.