Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aşk açıklaması ile gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aşk açıklaması ile gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aşk açıklaması ile gündeme damga vurdu.  

 

CNN Türk'ün haberine göre, Ajda Pekkan Bursa konserinde hayranlarıyla dertleşti. Süperstar konserinde artık aşka inancının kalmadığını da belirtti. Ajda Pekkan, 5 yıl aşk yaşadığı Bülent Çavuşoğlu ile 1.5 yıl önce ayrılmış, geçtiğimiz yaz da adı Hakan Altun ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bursa’daki konserinde seyircilere artık aşka inanmadığını söyleyen Ajda Pekkan "Aşk dediğiniz şey koca bir yalan. Bana bakın, sakın inanmayın aşka falan. Eğer kendinizi seviyorsanız aşk odur işte” dedi.