Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram sayfasından birleşme partisi için gittiği Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram sayfasından birleşme partisi için gittiği Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram sayfasından birleşme partisi için gittiği Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. 

 

Bittim! Mahvoldum!

 

Güzel isim, Survivor All Star’daki birleşme partisine katılmak için Dominik Cumhuriyeti’nin yolunu tuttu. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Dominik’e gider gitmez bikinisini giyen Aleyna, kendisini sahile attı. Bikinili karesini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Kalaycıoğlu’na yorum ve beğeni yağdı. Kalaycıoğlu'na çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü isme övgü yağdırdı. Kalaycıoğlu'na beğenisini ifade edenler kadar, 'Kanka hiç giymeseydin' gibi yorum bırakanlar da oldu.

 

İşte Kalaycıoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlardan bazıları;

 

Bittim!

Aşkım Nisamıza SMS birincisi olduğunu açıklar mısın?

Taş gibisin!

Çok iyisin be!

Bu hatun beni eritiyor…

Mahvoldum güzelliğinden

 

İşte o paylaşım;