Aleyna Kalaycıoğlu'nun Dominik'ten Yaptığı Bikinili Paylaşım Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aleyna KalaycıoÄŸlu, Instagram sayfasından birleÅŸme partisi için gittiÄŸi Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aleyna KalaycıoÄŸlu, Instagram sayfasından birleÅŸme partisi için gittiÄŸi Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Aleyna KalaycıoÄŸlu, Instagram sayfasından birleÅŸme partisi için gittiÄŸi Dominik'ten yaptığı bikinili paylaşım olay oldu. 

 

Bittim! Mahvoldum!

 

Güzel isim, Survivor All Star’daki birleÅŸme partisine katılmak için Dominik Cumhuriyeti’nin yolunu tuttu. Sosyal medya hesabından paylaÅŸtığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken Aleyna KalaycıoÄŸlu, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Dominik’e gider gitmez bikinisini giyen Aleyna, kendisini sahile attı. Bikinili karesini sosyal medya hesabından paylaÅŸmayı ihmal etmeyen KalaycıoÄŸlu’na yorum ve beÄŸeni yaÄŸdı. KalaycıoÄŸlu'na çok sayıda yorum ve beÄŸeni geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü isme övgü yaÄŸdırdı. KalaycıoÄŸlu'na beÄŸenisini ifade edenler kadar, 'Kanka hiç giymeseydin' gibi yorum bırakanlar da oldu.

 

İşte Kalaycıoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlardan bazıları;

 

Bittim!

AÅŸkım Nisamıza SMS birincisi olduÄŸunu açıklar mısın?

TaÅŸ gibisin!

Çok iyisin be!

Bu hatun beni eritiyor…

Mahvoldum güzelliÄŸinden

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna kalaycioglu nun bikinili paylasimi olay oldu