Şeyma Subaşı Ve Hakan Sabancı Yunanistan'da Ortaya Çıktı! Aygün Aydın'ın Aşk İddialarına Yorumu Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı iddialarına Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı iddialarına Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı iddialarına Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hakan Sabancı Şeyma Subaşı aşkına yorumu olay oldu!

 

Şeyma Subaşı'nın Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açtığı iddialarının ardından aşkı kanıtlayan bir paylaşım geldi. Bunun üzerine Aygün Aydın'ın yaptığı yorum hayrete düşürdü.Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra yurt dışında yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, 1,5 yıldır aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Meedo Alsaloussi ile evlilik kararı almıştı. Düğün için hazırlıklara başlayan ve önümüzdeki yaz nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin ayrılığı magazin gündemine damga vurdu. Bir süre önce mısırlı sevgilisi Mohammed Alsalouissi ile ayrılan Şeyma Subaşı'nın, Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu haberlere Hakan Sabancı'yla ilgili yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Aygün Aydın'ın tepkisinin ne olacağı ise daha çok merak ediliyordu. Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı'nın aynı anda Yunan adalarından story paylaşması dikkat çekti. Haberi gören Aygün Aydın ise oldukça şaşırtıcı bir yorumda bulundu. "Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?" şeklinde yorum yapan Aygün Aydın ise sözlerine "Sıradakilerini paslarım sorun yok. Ha bu arada kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir başkasının veledine sahip çıkamaz. Bu da benden minik bir tavsiye." diyerek yine bebek imasında bulundu.

 

İşte o paylaşımlar;

 

seyma subasi hakan sabanci askina aygun aydin in yorumu olay oldu 1

 

seyma subasi hakan sabanci askina aygun aydin in yorumu olay oldu 2