İrem Derici Gökhan Fırat Aşkı Bitti! 'Alimden Hallice Kadınım!'

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına katılarak “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” diyen Derici ile Fırat'ın büyük aşkının bittiği ortaya çıktı.

 

İrem Derici (37), geçtiğimiz sene gönlünü kendisinden yedi yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı. Evlenmesi beklenen çiftten kötü haber gelmiş; sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Ünlü popçunun, ayrılıktan kısa bir süre sonra ise yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın YouTube’da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk olan Derici, özel hayatı hakkında şöyle konuşmuştu:Bende tahammül yok. En uzun ilişkim bir buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım, mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım. Onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor. "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek arkadaş için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem. Duyguya vaktim olmadığını düşünüyorum. Hastalıktan sonra hırslarımı azaltmıştım. Şimdi daha çok hırslıyım. Bir şarkım çıkıyor tutmuyor, evde kuduruyorum.”

 

irem derici gokhan firat aski bitti alimden hallice kadinim

 

İrem Derici'nin, bu sözlerinden kısa bir süre sonra yaklaşık yedi aydır aşk yaşadığı Gökhan Fırat'tan ayrıldığı ortaya çıktı. İlişkisinin bittiğini doğrulayarak “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” sözlerini alıntılayan ünlü isim, şu paylaşımı yaptı:Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben! Derici’nin, Fırat’la olan fotoğraflarını da Instagram hesabından kaldırdığı ve takip etmeyi bıraktığı da dikkatlerden kaçmadı.



Etiketler: