Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Şehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' şarkısını yeniden yorumlarken, şarkı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Şehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' şarkısını yeniden yorumlarken, şarkı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Şehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' şarkısını yeniden yorumlarken, şarkı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Şehrazat'a selam olsun!

 

Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımda "Mor ve Ötesi olarak ilk kez 2003’te yorumladığımız bu büyük hiti, tam 20 yıl sonra Coke Studio’da Aleyna Tilki ile birlikte yeniden yorumladık! Şehrazat’a selam ve saygıyla, ‘Yaz Yaz Yaz’ yayında!" ifadelerini kullanırken şarkı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o şarkı,