Aleyna Tilki Ä°le Mor Ve Ötesi'nin Düeti 'Yaz Yaz Yaz' Yayınlandı! Gündem Oldu!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Åžehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' ÅŸarkısını yeniden yorumlarken, ÅŸarkı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Åžehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' ÅŸarkısını yeniden yorumlarken, ÅŸarkı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki Mor ve Ötesi grubuyla birlikte yaptığı düette sözleri Åžehrazat'a ait olan 'Yaz Yaz Yaz' ÅŸarkısını yeniden yorumlarken, ÅŸarkı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Åžehrazat'a selam olsun!

 

Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımda "Mor ve Ötesi olarak ilk kez 2003’te yorumladığımız bu büyük hiti, tam 20 yıl sonra Coke Studio’da Aleyna Tilki ile birlikte yeniden yorumladık! Åžehrazat’a selam ve saygıyla, ‘Yaz Yaz Yaz’ yayında!" ifadelerini kullanırken ÅŸarkı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o şarkı,