Feyza Civelek Doğukan Güngör Ve Sıla Türkoğlu'nun Nasıl Barıştıklarını Açıkladı Gündem Oldu!

Kızılcık Şerbeti her hafta ekranlara geliyor. Dizi setinde tanışan iki ünlü oyuncu Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu, sevgili oldu ardından da ayrıldı. Cannes'ta fotoğraf çekimi sırasında iki ünlü oyuncunun birbirine yakın pozları, magazin gündeminde yer aldı. Dizide Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, verdiği bir röportajda ünlü çiftin barıştığını duyurdu. Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun barışma haberi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Kızılcık Şerbeti, aşk, entrika ve sürükleyici hikayesiyle ekranlarda izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu,Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine Feyza Civelek can veriyor.

 

HERKESİ ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

 

Feyza Civelek, geçtiğimiz gün verdiği röportajdaki açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Dizide Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, verdiği bir röportajda ünlü çiftin barıştığını duyurdu. Civelek, "Doğukan ve Sıla'nın daha önce bir arkadaşlıkları olmuş. Sonra küstüler. Cannes'a gittiğimizde barıştılar. Doğukan bir adım attı" diye konuştu. Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun barışma haberi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.