Baş Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduğu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. 

 

Baş Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduğu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. Baş Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduğu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. 

 

Amasya'da feci kaza! 

 

Mynet'te yer alan habere göre; Baş Belası isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduğu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. Korkunç kazada hayatını kaybedenler arasında Tolga Güleryüz'ün de olduğu öğrenilirken, Güleryüz'ün son görüntüsü de ortaya çıktı. Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm ile görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı. Sergen Deveci'nin durumu ise ağır! Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı. 

 

Sergen Deveci'nin durumu ağır!

 

TRT Spor Haber Müdürü, Fırat Günayer Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kaza ile ilgili ""Baş Belası" oyun ekibi Samsun dönüşü  trafik kazası geçirdi.  Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. 8 kişinin yaralandığı kazada, sosyal medyanın da yakından tanıdığı oyuncu Sergen Deveci'nin de durumunun ağır olduğu söyleniyor. Ne kötü bir haber :(" ifadelerini kullandı.