Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile boşanmak üzereyken ünlü moda tasarımcısı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşadığını açıklayan Fatoş Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aşklarını ilan ettiler. 

 

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile boşanmak üzereyken ünlü moda tasarımcısı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşadığını açıklayan Fatoş Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aşklarını ilan ettiler. Son dönemde magazin gündemini bir hayli meşgul eden Berdan Mardini ile boşanma sürecinde olduğu eşi Fatoş Yerliler'in kavgası sürerken, Fatoş Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aşklarını ilan ettiler. 

 

Türkücü Berdan Mardini ile boşanmak üzereyken modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayan Fatoş Yelliler, özür dilemişti. Göz, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir." açıklamasını yaparken, Mardini ise, "Herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz." şeklinde manidar bir paylaşımda bulunmuştu. Göz ve Yeliler aşk yaşadıklarını paylaştıkları fotoğraflarla duyurdu.