AÅŸklarını Ä°lan Ettiler! FatoÅŸ Yerliler Ä°le Gökhan Göz Paylaşımla AÅŸklarını Duyurdular!

Ünlü ÅŸarkıcı Berdan Mardini ile boÅŸanmak üzereyken ünlü moda tasarımcısı GülÅŸah SaraçoÄŸlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aÅŸk yaÅŸadığını açıklayan FatoÅŸ Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aÅŸklarını ilan ettiler. 

 

Ünlü ÅŸarkıcı Berdan Mardini ile boÅŸanmak üzereyken ünlü moda tasarımcısı GülÅŸah SaraçoÄŸlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aÅŸk yaÅŸadığını açıklayan FatoÅŸ Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aÅŸklarını ilan ettiler. Son dönemde magazin gündemini bir hayli meÅŸgul eden Berdan Mardini ile boÅŸanma sürecinde olduÄŸu eÅŸi FatoÅŸ Yerliler'in kavgası sürerken, FatoÅŸ Yerliler, Göz ile yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla aÅŸklarını ilan ettiler. 

 

Türkücü Berdan Mardini ile boÅŸanmak üzereyken modacı GülÅŸah SaraçoÄŸlu ile aÅŸk yaÅŸayan Gökhan Göz'le iliÅŸkisi olduÄŸunu açıklayan FatoÅŸ Yelliler, özür dilemiÅŸti. Göz, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. FatoÅŸ Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir." açıklamasını yaparken, Mardini ise, "Herkes fıtratına uygun kiÅŸilerle olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüÄŸe alıştırabilirsiniz." ÅŸeklinde manidar bir paylaşımda bulunmuÅŸtu. Göz ve Yeliler aÅŸk yaÅŸadıklarını paylaÅŸtıkları fotoÄŸraflarla duyurdu. 

 

gokhan goz ile fatos yerliler asklarini ilan ettiler