Aralıkta ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Burcu Kara, enkazdan çıkarılan bir yaşındaki bebeğin süt annesi olduğunu anlattı!

 

 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerle tüm Türkiye sarsılmıştı. Dünyadan ve ülkemizden milyonlar deprem bölgesi için tek yürek olmuştu. Ünlü oyuncu Burcu Kara da ilk günden beri deprem bölgesindeki desteklerini sürdürüyor.

 

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın yazdığına göre, oyuncu depremzede bir bebeğin süt annesi oldu.

 

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirilen bebeğe süt annelik yaptım

 

Enkazdan sağ çıkarılan bir bebeğe süt annelik yaptığını belirten Kara, "Geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirilen bebeğe süt annelik yaptım. Hep aklımdan geçiyordu, ‘Keşke oradaki bebeklere süt gönderebilsem’ diye ama mümkün olmadı. Ajansımdan, ‘Burcu, bir yaşında bebek var ve hiçbir şey yemiyor. Bir tek anne sütünü deneyebiliriz. Yardımcı olur musun?’ diye sordular.

 

"Elimden ne gelirse yaparım’ dedim. Üç kere denedik fakat sütü reddetti. Çünkü onun istediği annesiydi aslında... Maalesef annesini hâlâ arıyoruz. Bebeği o bölgedeki bir pedagog getirmiş. Hayatına mamayla devam ediyor. Minik yavru için elimizden ne gelirse yapacağız" ifadelerini kullandı.