Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Çörek otu binlerce yıldır pek çok medeniyetin faydalarını bildiği, hatta kutsal kabul ettiği bir bitki. Hz. Muhammed'in "Çörek otu kullanın, çünkü onda ölümden başka her hastalığa çare vardır" hadisi bunun en iyi örneği. Çörek otu yağını inceleyen 600'den fazla bilimsel araştırma da bunu doğrular nitelikte. Neredeyse hiçbir yan etkisi olmayan çörek otu, içerdiği vitamin ve minerallerle tam bir sağlık deposudur.

 

İşte size çörek otunun mucizevi faydaları

 

1)Kansere iyi gelir

 

2) Karaciğeri korur

 

3) Şeker hastalığına iyi gelir

 

4) Kalp sağlığına iyi gelir

 

5) Cilde ve saça iyi gelir

 

6) Kilo vermeyi sağlar

 

7) Astımı giderir

 

Çörek otu nasıl kullanılır?

 

Çörek otunu kullanmanın en kolay yolu gıdalara serpmektir. Ayrıca yemeklerinizde öğütülmüş çörek otu kullanabilirsiniz. Piyasada çeşitli çörek otu kapsülleri satılmaktadır. Yalnız ürünün saflık derecesi farklı firmalarda değişiklik gösterebilir. Ayrıca çörek otunu yağ olarak kullanabilirsiniz. Çörek otu yağını suya damlatabilir, balla tatlandırabilir veya salata sosu olarak kullanabilirsiniz. Çörek otu en çok bu şekilde kullanıldığında fayda sağlamaktadır.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.