Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediği oyuncu kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediği oyuncularla ilgili ilk kez konuştu. Peki Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediği oyuncu kim? Cevaplar haberimizde..

 

Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediği oyuncu kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediği oyuncularla ilgili ilk kez konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediği oyuncularla ilgili ilk kez konuştu. Peki Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediği oyuncu kim? Cevaplar haberimizde..

 

Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediği oyuncu kim? 

 

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Selim'in programında yaptığı "İnşallah sektörden silinirler" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülenen Sangu, yaptığı bu açıklama ile ilgili ilk kez konuştu. Yaptığı açıklamada "Evet bu açıklamayı çok inanarak yaptım. Sektörde böyle insanlar çok var ama isim vermek gerekmiyor. Sorun çıkaran insanla hayatta çalışmam." ifadelerini kullanan Sangu sosyal medyada yeniden gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;