Elçin Sangu'nun Sektörden Silinmesini Ä°stediÄŸi Oyuncu Kim? Ä°lk Kez Açıkladı!

Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncu kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiÄŸimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncularla ilgili ilk kez konuÅŸtu. Peki Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncu kim? Cevaplar haberimizde..

 

Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncu kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiÄŸimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncularla ilgili ilk kez konuÅŸtu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiÄŸimiz gün bir mekan çıkışı kameralara yansırken, sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncularla ilgili ilk kez konuÅŸtu. Peki Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncu kim? Cevaplar haberimizde..

 

Elçin Sangu'nun sektörden silinmesini istediÄŸi oyuncu kim? 

 

GeçtiÄŸimiz aylarda Ä°brahim Selim'in programında yaptığı "Ä°nÅŸallah sektörden silinirler" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düÅŸmüÅŸtü. Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülenen Sangu, yaptığı bu açıklama ile ilgili ilk kez konuÅŸtu. Yaptığı açıklamada "Evet bu açıklamayı çok inanarak yaptım. Sektörde böyle insanlar çok var ama isim vermek gerekmiyor. Sorun çıkaran insanla hayatta çalışmam." ifadelerini kullanan Sangu sosyal medyada yeniden gündem oldu. 

 

Ä°ÅŸte o açıklama;