Karadenizli Davut Güloğlun’dan  sonra uzun yıllardır sahnelerde olan Elazığ doğumlu sanatçı Ersin Güloğlu yeni şarkısı 'YALAN DEĞİL’le adeta her yerde…

 

Haber: Raif Akyüz

 

Uzun zamandır Davut Güloğlu ile akrabalık bağı olup olmadığı sürekli soyisim benzerliğinden dolayı karıştırılan sanatçı, "Davut ağabeyi çok severim taktir ettiğim ve kendi tarzıyla Karadeniz Müziği'nde geniş kitlelere önemli bir tarz sunmuştur ve çok da başarılıdır." ifadesini kullanırken, "Ben doğuluyum sadece soyisim benzerliğinden yıllardır akrabası zannedenler var" şeklinde konuşan sanatçı, "Türkiye’nin her yeri bizim ve hepimiz kardeşiz" dedi. Yıllardır bu camiadayım hem yurtiçi hem de yurtdışında müzikal çalışmalarım devam ediyor..

 

Ersin Güloğlu "Şu anda Avrupa turnemiz başladı. 1 hafta oldu ve gayet ilgi görüyor. Bu da beni ve ekibimi çok mutlu ediyor." dedi. Yaklaşık 20 yıldır profesyonel olarak müzikle iç içe olan sanatçı, bir çok şarkıya da bu yıllar içinde hayat verdi, kliplendirdi. Şimdilerde ise yeni şarkısı olan YALAN DEĞİL ile müzikseverleri buluşturmanın heyecanını yaşıyor…

 

 

Sözü ve müziği rahmetli usta Yusuf Hayaloğlu’na ait olan bu şarkının aranjörlüğünü Erhan Erkal yaparken, klibi Serhat Güldük tarafından çekildi. Klipte ise yine önemli bir müzisyen olan Cem Bergamalı davul ve görsel şovlarıyla bu çalışmaya eşlik etti. Yusuf Hayaloğlu’nun şarkılarının kendisine uğurlu geldiğini ifade eden sanatçı, "Yıllar önce yine GÜCENDİ YÜREĞİM adlı eserini seslendirmiştim ve bir çok insan tarafından duyuldu. Hep liste başı olan şarkılardan oldu." ifadelerini kullandı. 

 

Sözlerine devam eden Ersin Güloğlu "Şarkıyı ilk Olarak 2004 yılında yayınlanan İbrahim Tatlıses ağabeyimizin "İbo Show"adlı programında seslendirmiştim. O gün konuk Müslüm Baba'ydı. Çok heyecanlıydım ve hayatımda unutamayacağım bir anıydı.. Ama başarmıştım…." ifadelerini kullandı. 

 

Ersin Güloğlu "Şimdide YALAN DEĞİL çok sevildi. Sosyal medya mecralarında, radyolarda sıklıkla yer verilen, paylaşılan şarkılar arasında, Şarkının melodik yapısını bozmadan daha akıcı ve dinamik halde yeni soundlarla müzikseverlere sunuldu. Çok da beğenildi. Henüz çok yeni olmasına rağmen büyük ilgi görmesi beni çok heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı. Üretime durmadan devam ettiğini ifade eden sanatçı, hayatının önemli bir kısmını stüdyoda geçiriyor.

 

Ara ara kendi eserlerine de yer veren Güloğlu, önemli bestekarlardan da  eserler icra ediyor.