Ersin GüloÄŸlu 'Yalan DeÄŸil' Dedi! Åžarkısını Müzikseverlerle BuluÅŸturdu!

Karadenizli Davut GüloÄŸlun’dan  sonra uzun yıllardır sahnelerde olan Elazığ doÄŸumlu sanatçı Ersin GüloÄŸlu yeni ÅŸarkısı 'YALAN DEĞİL’le adeta her yerde…

 

Haber: Raif Akyüz

 

Uzun zamandır Davut GüloÄŸlu ile akrabalık bağı olup olmadığı sürekli soyisim benzerliÄŸinden dolayı karıştırılan sanatçı, "Davut aÄŸabeyi çok severim taktir ettiÄŸim ve kendi tarzıyla Karadeniz MüziÄŸi'nde geniÅŸ kitlelere önemli bir tarz sunmuÅŸtur ve çok da baÅŸarılıdır." ifadesini kullanırken, "Ben doÄŸuluyum sadece soyisim benzerliÄŸinden yıllardır akrabası zannedenler var" ÅŸeklinde konuÅŸan sanatçı, "Türkiye’nin her yeri bizim ve hepimiz kardeÅŸiz" dedi. Yıllardır bu camiadayım hem yurtiçi hem de yurtdışında müzikal çalışmalarım devam ediyor..

 

Ersin GüloÄŸlu "Åžu anda Avrupa turnemiz baÅŸladı. 1 hafta oldu ve gayet ilgi görüyor. Bu da beni ve ekibimi çok mutlu ediyor." dedi. Yaklaşık 20 yıldır profesyonel olarak müzikle iç içe olan sanatçı, bir çok ÅŸarkıya da bu yıllar içinde hayat verdi, kliplendirdi. Åžimdilerde ise yeni ÅŸarkısı olan YALAN DEĞİL ile müzikseverleri buluÅŸturmanın heyecanını yaşıyor…

 

ersin guloglu yalan degil dedi

 

Sözü ve müziÄŸi rahmetli usta Yusuf HayaloÄŸlu’na ait olan bu ÅŸarkının aranjörlüÄŸünü Erhan Erkal yaparken, klibi Serhat Güldük tarafından çekildi. Klipte ise yine önemli bir müzisyen olan Cem Bergamalı davul ve görsel ÅŸovlarıyla bu çalışmaya eÅŸlik etti. Yusuf HayaloÄŸlu’nun ÅŸarkılarının kendisine uÄŸurlu geldiÄŸini ifade eden sanatçı, "Yıllar önce yine GÜCENDÄ° YÜREĞİM adlı eserini seslendirmiÅŸtim ve bir çok insan tarafından duyuldu. Hep liste başı olan ÅŸarkılardan oldu." ifadelerini kullandı. 

 

Sözlerine devam eden Ersin GüloÄŸlu "Åžarkıyı ilk Olarak 2004 yılında yayınlanan Ä°brahim Tatlıses aÄŸabeyimizin "Ä°bo Show"adlı programında seslendirmiÅŸtim. O gün konuk Müslüm Baba'ydı. Çok heyecanlıydım ve hayatımda unutamayacağım bir anıydı.. Ama baÅŸarmıştım…." ifadelerini kullandı. 

 

Ersin GüloÄŸlu "Åžimdide YALAN DEĞİL çok sevildi. Sosyal medya mecralarında, radyolarda sıklıkla yer verilen, paylaşılan ÅŸarkılar arasında, Åžarkının melodik yapısını bozmadan daha akıcı ve dinamik halde yeni soundlarla müzikseverlere sunuldu. Çok da beÄŸenildi. Henüz çok yeni olmasına raÄŸmen büyük ilgi görmesi beni çok heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı. Üretime durmadan devam ettiÄŸini ifade eden sanatçı, hayatının önemli bir kısmını stüdyoda geçiriyor.

 

Ara ara kendi eserlerine de yer veren GüloÄŸlu, önemli bestekarlardan da  eserler icra ediyor.