Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Süslü Korkuluk projesinden neden çekildiği açıkladı. Peki Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Süslü Korkuluk projesinden neden çekildiği açıkladı. Peki Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada projeden neden çekildiğini açıklayan ünlü oyuncu "Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim.Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;