Esra Bilgiç'ten Åžok Süslü Korkuluk Açıklaması! Projeden Neden Çekildi? Ä°ÅŸte Detaylar!

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Süslü Korkuluk projesinden neden çekildiÄŸi açıkladı. Peki Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Süslü Korkuluk projesinden neden çekildiÄŸi açıkladı. Peki Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk projesinden neden çekildi? 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada projeden neden çekildiÄŸini açıklayan ünlü oyuncu "Önüme koyulan her teklife evet demek, ÅŸartları bana uymayan sözleÅŸmelere imza atmak zorunda deÄŸilim.Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleÅŸme ÅŸartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öÄŸrencisi olarak altına imza atacağım her sözleÅŸmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaÅŸlarıma ve deÄŸerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

esra bilgic suslu korkuluk dizisinden neden cekildigini acikladi