ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen sahte mehdi Mustafa Çabuk olayında yeni gelişmeler yaşanırken ortaya çıkan detaylar şoke etmeye devam ediyor. 

 

Esra Erol’da programında gündeme gelen sahte mehdi skandalı Türkiye’yi sarstı. 7 aydır kayıp olan kızını arayan bir annenin feryadı ile başlayan olay, çok sayıda mağdurun ortaya çıkmasına ve Çanakkale’de bir otelin basılmasına kadar uzandı. ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, bu hafta Türkiye’yi sarsan bir skandalı gündeme getirdi. Ünlü sunucu Esra Erol, kendisini mehdi olarak tanıtan ve genç kızları kandıran Mustafa Çabuk isimli sahte hocanın peşine düştü. Programa katılan bir anne, 7 ay önce evden kaçan kızının Mustafa Çabuk’un elinde olduğunu söyledi. Esra Erol ve ekibi, bu iddiayı araştırmaya başladı. Ortaya çıkan gerçekler ise kan dondurdu. İşte tüm detaylar…

 

SAHTE HOCANIN TERMAL OTELDE HAREM KURDUĞU İDDİASI

 

Esra Erol, Mustafa Çabuk’un Çanakkale Bayramiç’te bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğunu ve kendisine harem kurduğunu ortaya çıkardı. Programa bağlanan mağdurlar, sahte hocanın kendilerine işkence yaptığını, gizlilik sözleşmesi imzalattığını ve kaçmalarına izin vermediğini anlattı. Esra Erol, sahte hocanın sosyal medyada yayınladığı videoları da canlı yayında gösterdi. Videolarda Mustafa Çabuk, kendisini mehdi ilan ediyor, kıyametin yaklaştığını söylüyor ve müritlerine talimatlar veriyordu.

 

SAHTE HOCA KAÇAK KAZIDA YAKALANDI

 

Esra Erol’un programında gündeme gelen sahte hoca skandalı, güvenlik güçlerinin de harekete geçmesine neden oldu. Geçtiğimiz gün Mustafa Çabuk, bir arazide kaçak kazı yaparken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan sahte hocanın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılması gereken bir hasta olduğu da belirlendi. Esra Erol, sahte hocanın hastalığından dolayı bu eylemleri yaptığını söyleyen Nihat Hatipoğlu’nun açıklamalarını da programında paylaştı. Hatipoğlu, mehdi olmanın belli işaretleri olduğunu ve şu anda mehdi söz konusu olmadığını ifade etti.

 

KÖYLÜLER OTELİN ÖNÜNDE PROTESTO YAPTI

 

Esra Erol’un programında gündem olan sahte hoca skandalı, Çanakkale’de de büyük tepki topladı. Dün termal otelde kalan mehdinin karşısına köylüler çıktı. Köylüler, mehdinin yüzünden kaplıcalardan ve çevredeki imkanlardan faydalanamadıklarını, otelin kendilerine kapalı olduğunu ve huzurlarının bozulduğunu söyledi. Otelin önünde protesto yapan köylüler, sahte hocanın otelden çıkarılmasını istedi. Esra Erol, sahte hoca skandalının tüm detaylarını takip etmeye devam edeceğini duyurdu.