Esra Erol'da Sahte Mehdi Olayında GeliÅŸmeler YaÅŸanıyor! Esra Erol'da Mustafa Çabuk Kimdir?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında iÅŸlenen sahte mehdi Mustafa Çabuk olayında yeni geliÅŸmeler yaÅŸanırken ortaya çıkan detaylar ÅŸoke etmeye devam ediyor. 

 

Esra Erol’da programında gündeme gelen sahte mehdi skandalı Türkiye’yi sarstı. 7 aydır kayıp olan kızını arayan bir annenin feryadı ile baÅŸlayan olay, çok sayıda maÄŸdurun ortaya çıkmasına ve Çanakkale’de bir otelin basılmasına kadar uzandı. ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, bu hafta Türkiye’yi sarsan bir skandalı gündeme getirdi. Ünlü sunucu Esra Erol, kendisini mehdi olarak tanıtan ve genç kızları kandıran Mustafa Çabuk isimli sahte hocanın peÅŸine düÅŸtü. Programa katılan bir anne, 7 ay önce evden kaçan kızının Mustafa Çabuk’un elinde olduÄŸunu söyledi. Esra Erol ve ekibi, bu iddiayı araÅŸtırmaya baÅŸladı. Ortaya çıkan gerçekler ise kan dondurdu. Ä°ÅŸte tüm detaylar…

 

SAHTE HOCANIN TERMAL OTELDE HAREM KURDUÄžU Ä°DDÄ°ASI

 

Esra Erol, Mustafa Çabuk’un Çanakkale Bayramiç’te bir termal otelde 300 kiÅŸiyi zorla tuttuÄŸunu ve kendisine harem kurduÄŸunu ortaya çıkardı. Programa baÄŸlanan maÄŸdurlar, sahte hocanın kendilerine iÅŸkence yaptığını, gizlilik sözleÅŸmesi imzalattığını ve kaçmalarına izin vermediÄŸini anlattı. Esra Erol, sahte hocanın sosyal medyada yayınladığı videoları da canlı yayında gösterdi. Videolarda Mustafa Çabuk, kendisini mehdi ilan ediyor, kıyametin yaklaÅŸtığını söylüyor ve müritlerine talimatlar veriyordu.

 

SAHTE HOCA KAÇAK KAZIDA YAKALANDI

 

Esra Erol’un programında gündeme gelen sahte hoca skandalı, güvenlik güçlerinin de harekete geçmesine neden oldu. GeçtiÄŸimiz gün Mustafa Çabuk, bir arazide kaçak kazı yaparken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan sahte hocanın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılması gereken bir hasta olduÄŸu da belirlendi. Esra Erol, sahte hocanın hastalığından dolayı bu eylemleri yaptığını söyleyen Nihat HatipoÄŸlu’nun açıklamalarını da programında paylaÅŸtı. HatipoÄŸlu, mehdi olmanın belli iÅŸaretleri olduÄŸunu ve ÅŸu anda mehdi söz konusu olmadığını ifade etti.

 

KÖYLÜLER OTELÄ°N ÖNÜNDE PROTESTO YAPTI

 

Esra Erol’un programında gündem olan sahte hoca skandalı, Çanakkale’de de büyük tepki topladı. Dün termal otelde kalan mehdinin karşısına köylüler çıktı. Köylüler, mehdinin yüzünden kaplıcalardan ve çevredeki imkanlardan faydalanamadıklarını, otelin kendilerine kapalı olduÄŸunu ve huzurlarının bozulduÄŸunu söyledi. Otelin önünde protesto yapan köylüler, sahte hocanın otelden çıkarılmasını istedi. Esra Erol, sahte hoca skandalının tüm detaylarını takip etmeye devam edeceÄŸini duyurdu.