Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüğü hakkında neler söyledi? Yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaşadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüğü hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüğü hakkında neler söyledi? Yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaşadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaşadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüğü hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüğü hakkında neler söyledi?

 

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programının yeni bölümüne konuk oldu. Demet Akalın ile olan küslüğüyle ilgili sorularla karşılaşan Ürek, Akalın'ın barışmak istiyorsa kendisini arayabileceğini söyledi: "Adana dönüşü uçakta karşılaştık sabaha karşı ama birbirimize merhaba demedik. Bu saatten sonra Demet Akalın ile Fatih Ürek'in arkadaşları ne derece olabilir ki zaten. Ben olursam eski Demet Akalın ile arkadaş olurum."