Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, Doğu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı şarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar girişiminde bulunduğu iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, Doğu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı şarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar girişiminde bulunduğu iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, Doğu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı şarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar girişiminde bulunduğu iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. 

 

İntihar girişiminde mi bulundu?

 

Johnny Depp'in Budapeşte'deki konserinin ani bir kararla iptal edilmesinin yankıları devam ederken olay yaratan bir iddia geldi. Daily News Hungary'nin iddiasına göre; Johnny Depp’in otel odasında yüksek dozda uyuşturucu alarak intihar girişiminde bulundu. Budapeşte'deki konserin iptali için resmi bir neden belirtilmezken Daily Mirror, Depp'in Mayıs ayında yaşadığı bir ayak bileği yaralanmasından kaynaklanabileceğini bildirdi. Mirror, Depp'in Glasgow konseri öncesinde, konserine giderken destek için bir koltuk değneğine ihtiyaç duyduğunun görüldüğünü yazdı. Johnny Depp daha önce hayranlarına ayak bileği sakatlığı hakkında bilgi vermiş, Instagram'a giderek saç çizgisi kırığının kötüleştiğini ve tam bir kırılmaya dönüştüğünü hayranlarına bildirmişti. Daily News Hungary'ye göre ise Johnny Depp'in Budapeşte'deki konseri 18 Temmuz'da otel odasında bayıldığı için iptal edildi. Dünyaca ünlü yıldızın yüksek dozda uyuşturucu alıp intihar girişiminde bulunduğu iddia ediliyor.