Johnny Depp Ä°le Ä°lgili Korkunç Ä°ddia! UyuÅŸturucu Alarak Ä°ntihar GiriÅŸiminde Bulundu!

Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, DoÄŸu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı ÅŸarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu iddiası dünya gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, DoÄŸu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı ÅŸarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu iddiası dünya gündemine bomba gibi düÅŸtü. Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar, DoÄŸu Ekspresinde Cinayet gibi unutulmaz filmlerin yıldızı ÅŸarkıcı ve oyuncu Hollywood yıldızı Johnny Depp'in intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu iddiası dünya gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Ä°ntihar giriÅŸiminde mi bulundu?

 

Johnny Depp'in BudapeÅŸte'deki konserinin ani bir kararla iptal edilmesinin yankıları devam ederken olay yaratan bir iddia geldi. Daily News Hungary'nin iddiasına göre; Johnny Depp’in otel odasında yüksek dozda uyuÅŸturucu alarak intihar giriÅŸiminde bulundu. BudapeÅŸte'deki konserin iptali için resmi bir neden belirtilmezken Daily Mirror, Depp'in Mayıs ayında yaÅŸadığı bir ayak bileÄŸi yaralanmasından kaynaklanabileceÄŸini bildirdi. Mirror, Depp'in Glasgow konseri öncesinde, konserine giderken destek için bir koltuk deÄŸneÄŸine ihtiyaç duyduÄŸunun görüldüÄŸünü yazdı. Johnny Depp daha önce hayranlarına ayak bileÄŸi sakatlığı hakkında bilgi vermiÅŸ, Instagram'a giderek saç çizgisi kırığının kötüleÅŸtiÄŸini ve tam bir kırılmaya dönüÅŸtüÄŸünü hayranlarına bildirmiÅŸti. Daily News Hungary'ye göre ise Johnny Depp'in BudapeÅŸte'deki konseri 18 Temmuz'da otel odasında bayıldığı için iptal edildi. Dünyaca ünlü yıldızın yüksek dozda uyuÅŸturucu alıp intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu iddia ediliyor.