Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike İmamoğlu enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 

 

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike İmamoğlu enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike İmamoğlu enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 

 

Kahramanmaraş'ta 222. saatte 42 yaşındaki Melike İmamoğlu enkazdan sağ olarak kurtarılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi. 

 

 

CNN Türk deprem özel yayınında aktarılan bilgiye göre; Kahramanmaraş’ta yapılan çalışmalarda Özdemirler Apartmanı ve Gül Apartmanı enkazındaki çalışmalar sürerken, ekiplerden yapılan açıklamada Özdemirler Apartmanı enkazında Sıla İmamoğlu’nun önce çıkarıldığı, sabah da yapılan çalışmada Melike İmamoğlu’nun kurtarıldığını açıkladı. Kurtarma ekibi İnegöl Belediyesi'ne bağlı İNDAK'tan Eyü Köksal'ın yaptığı açıklamaya göre Melike İmamoğlu'nun sadece ayağının çekyata sıkıştığını buna bağlı hafif bir yara olduğunu belirtti.