Kahramanmaraş'ta 222. Saat Mucizesi! Melike İmamoğlu Enkazdan Sağ Kurtarıldı!

Depremin vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike Ä°mamoÄŸlu enkazdan saÄŸ olarak kurtarıldı. 

 

Depremin vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike Ä°mamoÄŸlu enkazdan saÄŸ olarak kurtarıldı. Depremin vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Melike Ä°mamoÄŸlu enkazdan saÄŸ olarak kurtarıldı. 

 

KahramanmaraÅŸ'ta 222. saatte 42 yaşındaki Melike Ä°mamoÄŸlu enkazdan saÄŸ olarak kurtarılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi. 

 

kahramanmaras ta 222. saat mucizesi melike imamoglu enkazdan sag cikarildi

 

CNN Türk deprem özel yayınında aktarılan bilgiye göre; KahramanmaraÅŸ’ta yapılan çalışmalarda Özdemirler Apartmanı ve Gül Apartmanı enkazındaki çalışmalar sürerken, ekiplerden yapılan açıklamada Özdemirler Apartmanı enkazında Sıla Ä°mamoÄŸlu’nun önce çıkarıldığı, sabah da yapılan çalışmada Melike Ä°mamoÄŸlu’nun kurtarıldığını açıkladı. Kurtarma ekibi Ä°negöl Belediyesi'ne baÄŸlı Ä°NDAK'tan Eyü Köksal'ın yaptığı açıklamaya göre Melike Ä°mamoÄŸlu'nun sadece ayağının çekyata sıkıştığını buna baÄŸlı hafif bir yara olduÄŸunu belirtti.