Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. 

 

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. 

 

İlk kez baba olmanınn mutluluğunu yaşayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un aile dizinde bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı. En çok kazanan ünlüler arasında yer alan Tatlıtuğ'un başına talih kuşu kondu. İşte detaylar…

 

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un kazandığı ücret dudak uçuklattı. İddiaya göre Aslan karakterine hayat veren Tatlıtuğ oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Tatlıtuğ’un bölüm başına 1 milyon TL alıyor. Snob Magazin'in haberine göre; ünlü isim oyunculuk sektöründe daha önce uygulanmayan bir anlaşmaya imza atan Tatlıtuğ, 20 bölümlük ücreti olan 20 milyonu peşin aldı.