2016 yılında evlendiği eşi Duygu Kumarki ile boşanan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu'yla yeni bir aşka başlayan ünlü oyuncu Merve Çağıran, yuva yıktığı iddialarını reddetti. 

 

2016 yılında evlendiği eşi Duygu Kumarki ile boşanan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu'yla yeni bir aşka başlayan ünlü oyuncu Merve Çağıran, yuva yıktığı iddialarını reddetti. Önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy'de bir mekandan çıkarken görüntülenen en son Çocuk dizisinde ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Merve Çağıran, Çocuk dizisinden rol arkadaşı sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun yuvasını yıktığı iddialarını reddetti. 

 

Yuva yıktığım falan yok!

 

Ünlü oyuncu Merve Çağıran, Karaköy’de kız arkadaşlarıyla birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi.Geçen temmuzda 2016’da evlendiği ikinci eşi Duygu Kumarki’yle boşanan İsmail Hacıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Merve Çağıran’ın, yuva yıktığı iddia edilmiş ve ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Uçankuş TV muhabirinin objektifine takılan Çağıran, İsmail Hacıoğlu’yla ilgili sorulara, “Birliktelik iyi, süper gidiyor. Olabilir, hiçbir şey beni rahatsız etmez. Yuva yıktığım falan yok” dedi.