Merve Çağıran Yuva Yıktığı Ä°ddialarını Reddetti!

2016 yılında evlendiÄŸi eÅŸi Duygu Kumarki ile boÅŸanan ünlü oyuncu Ä°smail HacıoÄŸlu'yla yeni bir aÅŸka baÅŸlayan ünlü oyuncu Merve Çağıran, yuva yıktığı iddialarını reddetti. 

 

2016 yılında evlendiÄŸi eÅŸi Duygu Kumarki ile boÅŸanan ünlü oyuncu Ä°smail HacıoÄŸlu'yla yeni bir aÅŸka baÅŸlayan ünlü oyuncu Merve Çağıran, yuva yıktığı iddialarını reddetti. Önceki akÅŸam arkadaÅŸlarıyla Karaköy'de bir mekandan çıkarken görüntülenen en son Çocuk dizisinde ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Merve Çağıran, Çocuk dizisinden rol arkadaşı sevgilisi Ä°smail HacıoÄŸlu'nun yuvasını yıktığı iddialarını reddetti. 

 

Yuva yıktığım falan yok!

 

Ünlü oyuncu Merve Çağıran, Karaköy’de kız arkadaÅŸlarıyla birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi.Geçen temmuzda 2016’da evlendiÄŸi ikinci eÅŸi Duygu Kumarki’yle boÅŸanan Ä°smail HacıoÄŸlu ile yeni bir aÅŸka yelken açan Merve Çağıran’ın, yuva yıktığı iddia edilmiÅŸ ve ağır eleÅŸtirilere maruz kalmıştı. UçankuÅŸ TV muhabirinin objektifine takılan Çağıran, Ä°smail HacıoÄŸlu’yla ilgili sorulara, “Birliktelik iyi, süper gidiyor. Olabilir, hiçbir ÅŸey beni rahatsız etmez. Yuva yıktığım falan yok” dedi.