Merve Demirci kimdir? Çıkardığı albümlerle ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Merve Demirci kimdir? Çıkardığı albümlerle ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Merve Demirci İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini doğup büyüdüğü şehir Ankara’da tamamlamıştır. Ardından Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuştur. 1984 doğumlu sanatçı amatör olarak müzik kariyerine Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gençlik Korosu sınavına katılarak adım atmıştır. İki sene koro dersleri, TRT Keman sanatçısı Canan Sezgin Ceylan’dan ise batı tarzında eğitim almıştır. İki yıl Mezzosoprano adlı grupta korist olarak yer alan Merve Demirci aslen Ankaralıdır. Beş yıl Serdar Ortaç’ın vokalistliğini yapmış, en son 3Gen isimli albüm ile müzik severlerle buluşmuştur. Albümdeki şarkıların söz ve besteleri kendisine aittir. 

 

1.68 cm boyunda olan ünlü şarkıcı 51 kg ağırlığındadır. Kova burcu olan ünlü şarkıcı Ankara’da doğmuştur. Bekar olan ünlü şarkıcının sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Nasıl biri olduğuyla ilgili ‘Sevdiğim insanları çok severim. Tek çocuk olduğum için sevdiklerimi kardeşim gibi görürüm. Tek kötü özelliğim de ısrarcı olmaktır. Sevdiğim insanlara, onların iyiliği için bazı şeyler konusunda çok ısrar ederim. Ayrıca haksızlıktan çok nefret ederim. Dağınık bir insanımdır. Hem kafam dağınık hem düzenim dağınıktır ama toparlandığımda da etraf fazla düzenli olur. Hayattaki en korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmektir. Sıcakkanlıyımdır. Telaşlıyımdır, çabucak paniklerim, sakin olamam.’ şeklinde kendisini tarif etmiştir. Kendisinin sevdiği bir sürü kitap vardır ama en son aklında kalan kitap ‘Mutlu Beyin’ isimli kitaptır. Merve Demirci, Şeker Kız Candy ve Retgiller’i sever. Kendisi çizgi filmleri çok sevdiğini belirtmiştir.