Merve Demirci Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Merve Demirci kimdir? Çıkardığı albümlerle ve kendine has müzik tarzıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Merve Demirci kimdir? Çıkardığı albümlerle ve kendine has müzik tarzıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Merve Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

merve demirci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Merve Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Merve Demirci Ä°lköÄŸretim, Ortaokul ve Lise tahsilini doÄŸup büyüdüÄŸü ÅŸehir Ankara’da tamamlamıştır. Ardından Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuÅŸtur. 1984 doÄŸumlu sanatçı amatör olarak müzik kariyerine Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleÅŸtirilen Gençlik Korosu sınavına katılarak adım atmıştır. Ä°ki sene koro dersleri, TRT Keman sanatçısı Canan Sezgin Ceylan’dan ise batı tarzında eÄŸitim almıştır. Ä°ki yıl Mezzosoprano adlı grupta korist olarak yer alan Merve Demirci aslen Ankaralıdır. BeÅŸ yıl Serdar Ortaç’ın vokalistliÄŸini yapmış, en son 3Gen isimli albüm ile müzik severlerle buluÅŸmuÅŸtur. Albümdeki ÅŸarkıların söz ve besteleri kendisine aittir. 

 

1.68 cm boyunda olan ünlü ÅŸarkıcı 51 kg ağırlığındadır. Kova burcu olan ünlü ÅŸarkıcı Ankara’da doÄŸmuÅŸtur. Bekar olan ünlü ÅŸarkıcının sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Nasıl biri olduÄŸuyla ilgili ‘SevdiÄŸim insanları çok severim. Tek çocuk olduÄŸum için sevdiklerimi kardeÅŸim gibi görürüm. Tek kötü özelliÄŸim de ısrarcı olmaktır. SevdiÄŸim insanlara, onların iyiliÄŸi için bazı ÅŸeyler konusunda çok ısrar ederim. Ayrıca haksızlıktan çok nefret ederim. Dağınık bir insanımdır. Hem kafam dağınık hem düzenim dağınıktır ama toparlandığımda da etraf fazla düzenli olur. Hayattaki en korktuÄŸum ÅŸey sevdiklerimi kaybetmektir. Sıcakkanlıyımdır. TelaÅŸlıyımdır, çabucak paniklerim, sakin olamam.’ ÅŸeklinde kendisini tarif etmiÅŸtir. Kendisinin sevdiÄŸi bir sürü kitap vardır ama en son aklında kalan kitap ‘Mutlu Beyin’ isimli kitaptır. Merve Demirci, Åžeker Kız Candy ve Retgiller’i sever. Kendisi çizgi filmleri çok sevdiÄŸini belirtmiÅŸtir.