Youtube'da yayınladığı yeni rap şarkısı "Mekanın Sahibi" ile sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan rapçi Norm Ender, şarkıda kullandığı sözler ile sosyal medyayı salladı. 

 

Youtube'da yayınladığı yeni rap şarkısı "Mekanın Sahibi" ile sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan rapçi Norm Ender, şarkıda kullandığı sözler ile sosyal medyayı salladı. Youtube'da yayınladığı yeni teklisi "Mekanın Sahibi"nde Ben Fero, Burry Soprano gibi rapçilere ağır eleştiriler yönelten Norm Ender, kullandığı sözlerle sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden oldu. 

 

Şarkıda özellikle geçen "Hey hey hadi bakalım, Gucci Gang Gucci Gang nasıl yapalım?, Mekanın sahibi geri geldi. Bebeleri pistten alalım alalım. Hey Hey hadi bakalım, Marry Jane Marry Jane nasıl yapalım?, Mekanın sahibi geri geldi. Bebeleri pistten alalım alalım.

Özgürlük deyip uyuşmayın. Basını tizini sesisi açın. Hip Hop’u bok edecekseniz eğer, Polisten değil siz benden kaçın" ifadeleri ile Burry Soprano ve Ben Fero'ya ağır eleştiriler yönelten ünlü rapçi bu videosu ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Videoyu aşağıdan takip edebilirsiniz.