Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı. Peki Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı. Peki Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

 

Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı. Demet Özdemir’le Oğuzhan Koç ayrılığının sebebi başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız çıktı. İddiaya göre bir proje için bir araya gelen Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın samimiyeti Oğuzhan Koç’u kızdırdı. Bu durumu kıskanan Koç, ilişkisinde sorunlar çıkarınca büyük aşk bitti...