OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir'in Ayrılık Sebebi Hangi Ünlü Ä°sim Çıktı? Ä°ÅŸte O Ä°sim!

OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile OÄŸuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduÄŸu ortaya çıktı. Peki OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile OÄŸuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduÄŸu ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile OÄŸuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduÄŸu ortaya çıktı. Peki OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

demet ozdemir oguzhan koc ayriliginin sebebi sukru ozyildiz cikti

 

OÄŸuzhan Koç Demet Özdemir ayrılığında hangi ünlü isim sebep çıktı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile OÄŸuzhan Koç'un ayrılıklarının ardında bir kıskançlık krizi olduÄŸu ortaya çıktı. Demet Özdemir’le Oğuzhan Koç ayrılığının sebebi başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız çıktı. İddiaya göre bir proje için bir araya gelen Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın samimiyeti Oğuzhan Koç’u kızdırdı. Bu durumu kıskanan Koç, ilişkisinde sorunlar çıkarınca büyük aşk bitti...