Sezen Aksu'ya Şarkıcılardan Tepki! Neler Söylediler?

Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili kullandığı sözler için bazı şarkıcılar tepki gösterirlerken neler söylediler? Sosyal medyada bazı kesimler Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili ifadelerinden dolayı tepki gösterirlerken, bazı şarkıcılar Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere destek verip dikkat çeken ifadeler kullandılar. Peki Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili kullandığı sözler için bazı şarkıcılar tepki gösterirlerken neler söylediler? Cevaplar haberimizde..

 

Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili kullandığı sözler için bazı şarkıcılar tepki gösterirlerken neler söylediler? Sosyal medyada bazı kesimler Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili ifadelerinden dolayı tepki gösterirlerken, bazı şarkıcılar Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere destek verip dikkat çeken ifadeler kullandılar. Peki Sezen Aksu'nun Şahane Birşeydir Yaşamak şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili kullandığı sözler için bazı şarkıcılar tepki gösterirlerken neler söylediler? Cevaplar haberimizde.. 

 

Türkiye'nin 'Minik Serçe' olarak tanıdığını ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısına sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Sezen Aksu'nun skandal şarkı sözlerine adeta yorum yağdı. Sanat dünyasının ünlü isimleri de paylaşım yaparak tepki gösterdi..Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak isimli şarkısında Hz. Adem ve Havva için kullandığı cahil sözüne sanat dünyasının ünlü isimleri paylaşım yaparak tepki gösterdi..

 

İşte sanatçıların tepkileri;

 

UĞUR IŞILAK: "Cahilin öyle bir üslubu vardır ki, övse haklıyı küçültür; sövse haksızı yüceltir.”

 

MURAT KEKİLLİ"Bazıları Havva ile Adem'den geldiğini kabul etmeyebilir. İnsanın kendi anne ve babasına duyduğu derin saygı ve sevgi, atalarına ve ilk anne ile babasına da yansımalı.”

 

DURSUN ALİ ERZİNCANLI: "Selam olsun insanlığın babası Hz. Adem'e ve insanlığın annesi Hz. Havva'ya… Ahlaklı ve edepli hiçbir insan, anne ve babasına cahil dememiştir. İster hoca olsun ister sanatçı, Hz.Adem ile sorunu olan bilsin ki: Allah- ü Teâlâ'nın üstün kıldığını kimse alçaltamaz.".

 

4 Vatandaş suç duyurusunda bulundu! 

 

4 vatandaş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak sosyal medyada günlerdir eleştirilen Sezen Aksu'dan şikayetçi oldu. Vatandaşlar şikayet dilekçelerinde Aksu'nun dini değerleri aşağıladığını ve inananlara hakaret ettiğini savundu. Vatandaşlardan biri ise Aksu'nun kullandığı ifadenin onur kırıcı ve zedeleyici olduğunu belirtti. Cahil sözünün ifade hürriyeti kapsamında değerlendirilemeyeceğinin vurgulandığı dilekçede, ünlü sanatçının dini değerleri alenen aşağılama suçundan yargılanması talep edildi



Etiketler: