Beşiktaş'ın 2012 - 2013 sezonunda İngiltere Premier League'in köklü takımlarından Arsenal'dan transfer ettiği ünlü futbolcu Oğuzhan Özyakup, son dönemde özel hayatı ve performansı ile eleştirilirken, gelen son dakika transfer dedikodusunda Trabzonspor ile Ocak ayı transfer dönemi için anlaştı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

Beşiktaş'ın 2012 - 2013 sezonunda İngiltere Premier League'in köklü takımlarından Arsenal'dan transfer ettiği ünlü futbolcu Oğuzhan Özyakup, son dönemde özel hayatı ve performansı ile eleştirilirken, gelen son dakika transfer dedikodusunda Trabzonspor ile Ocak ayı transfer dönemi için anlaştı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'ta sıkıntılı günler geçiren ve İstanbul'dan ayrılmak isteyen ünlü ortasaha Karadeniz medyasının haberine göre Trabzonspor'a "Size gelmek istiyorum beni alın" dedi. 

 

Beşiktaş sorun çıkarmazsa Oğuzhan Ocak'ta bizimle! 

 

Trabzonspor yönetiminde yöneticilik yapan önemli isimden konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. İddiaya göre bordo mavili yönetici Oğuzhan Özyakup için "Oğuzhan Özyakup ile anlaştık. Beşiktaş sorun çıkarmazsa, ligin ikinci yarısında bizimle birlikte olacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, iyi bir Trabzonlu. Oğuzhan bize gelmek istiyor. Başkan Çebi’nin de bu sese kulak vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Bakalım Ocak ayında bu transfer gerçekleşecek mi?