Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleşen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. 

 

Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleşen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. Son dönemde yaşadığı sorunlu aşk ilişkileri ile magazin gündeminde yer alan be sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleşen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. 

 

Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan ve Levent'teki evini kiraya verip Ayvalık'a yerleşen Ozan Güven uzun sürenin ardından tiyatro oyunu ile sahnelere geri döndü. 2017 yılında gösterime giren “El Bar” adlı filmden uyarlanan "Taxim" adlı tiyatro oyunu 2 Şubat Çarşamba günü tiyatro sevelerle buluşacak. Taxim Bistro"da yolları kesişen ve birbirinden farklı 10 insanı konu alan oyun için Ozan Güven, kadın rolüyle hayranlarının karşısında olacak. Provalarda çekilen fotoğraflarda son haliyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Ozan Güven’in makyaj ve kostüm hazırlığının 3 saat kadar sürdüğü öğrenildi.