Ozan Güven Yeni Projesinde Kadın Oldu!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaÅŸadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleÅŸen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. 

 

Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaÅŸadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleÅŸen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. Son dönemde yaÅŸadığı sorunlu aÅŸk iliÅŸkileri ile magazin gündeminde yer alan be sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaÅŸadığı sorunlardan sonra evini kiraya verip Ayvalık'a yerleÅŸen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönerken yeni projesinde kadın oldu. 

 

Deniz Bulutsuz’a ÅŸiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan ve Levent'teki evini kiraya verip Ayvalık'a yerleÅŸen Ozan Güven uzun sürenin ardından tiyatro oyunu ile sahnelere geri döndü. 2017 yılında gösterime giren “El Bar” adlı filmden uyarlanan "Taxim" adlı tiyatro oyunu 2 Åžubat ÇarÅŸamba günü tiyatro sevelerle buluÅŸacak. Taxim Bistro"da yolları kesiÅŸen ve birbirinden farklı 10 insanı konu alan oyun için Ozan Güven, kadın rolüyle hayranlarının karşısında olacak. Provalarda çekilen fotoÄŸraflarda son haliyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı baÅŸaran Ozan Güven’in makyaj ve kostüm hazırlığının 3 saat kadar sürdüÄŸü öÄŸrenildi.

 

ozan guven yeni projesinde kadin oldu