Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda canlandırdığı sıradışı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda canlandırdığı sıradışı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi.

 

Cihangir'de görüntülendiler!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Rıza Kocaoğlu, yeni sevgilisi Selin Işık’ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Cihangir’de görüntülenen Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık, Sevgilisiyle yakından ilgilenen ve paltosunu giymesine de yardımcı olan Kocaoğlu, fotoğraf çeken muhabirlere “Aldığınız görüntü yeterli, artık çekmeyin, rahatsız oluyorlar” dedi. Kocaoğlu, sevgilisine yöneltilen “Rıza Bey bazen sakal, bıyık bırakıyor, siz hangi imajını daha çok beğeniyorsunuz?” sorusuna da müdahale etti, muhabirlere “Siz hangi tarzı tercih ediyorsunuz?” diye sordu. Onun bu tepkisi sevgilisini güldürdü.