Rıza KocaoÄŸlu Yeni Sevgilisi Selin Işık Ä°le Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda canlandırdığı sıradışı karakterlerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza KocaoÄŸlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda canlandırdığı sıradışı karakterlerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza KocaoÄŸlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Rıza KocaoÄŸlu, önceki gün yeni sevgilisi meslektaşı Selin Işık ile Cihangir'de görüntülendi.

 

Cihangir'de görüntülendiler!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Rıza KocaoÄŸlu, yeni sevgilisi Selin Işık’ı önceki akÅŸam yemeÄŸe çıkardı. Cihangir’de görüntülenen Rıza KocaoÄŸlu ve Selin Işık, Sevgilisiyle yakından ilgilenen ve paltosunu giymesine de yardımcı olan KocaoÄŸlu, fotoÄŸraf çeken muhabirlere “Aldığınız görüntü yeterli, artık çekmeyin, rahatsız oluyorlar” dedi. KocaoÄŸlu, sevgilisine yöneltilen “Rıza Bey bazen sakal, bıyık bırakıyor, siz hangi imajını daha çok beÄŸeniyorsunuz?” sorusuna da müdahale etti, muhabirlere “Siz hangi tarzı tercih ediyorsunuz?” diye sordu. Onun bu tepkisi sevgilisini güldürdü.

 

riza kocaoglu selin isik ile yeni bir aska yelken acti