Rüyada bezelye görmek ne anlama gelir? Rüyada bezelye gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bezelye görmenin anlamı nedir? Bezelye görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bezelye görmek, bir kimsenin rüyada bezelye görmesi zenginliğe ve sağlıklı bir yaşama işaret eder. Bezelye, zenginliğin ve sağlıklı yaşamın habercisidir.

-Rüyasında bezelye topladığını gören kimse, emeklerinin karşılığını bol bol alır. Rüyada bezelye, zenginliğe ve sağlıklı bir hayata işaret etmektedir.

-Rüyada mevsiminde bezelye görmek veya yemek hastalıktan şifa bulmaya alamettir. Mevsiminin dışında ise bela ve musibete delalet eder. Yeşili ve kurusu aynı şekilde yorumlanmıştır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada bezelye mevsiminde olursa sağlıklı bir hayata, mevsimin dışında olursa büyük bir sıkıntıya işaret eder.

-Bezelye fidesi zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın habercisidir. Başka bir yoruma göre de bir kimsenin rüyada bezelye yanında havuç görmesi, hastalık, sıkıntı ve musibetten kuruluştur.

-Rüyada yeşil bezelye tarlası görmek barış ve mutluluğun işaretidir. Bezelye bahçesi esenlik ve selametin işaretçisi olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin barış ve mutluluk dolu bir hayat yaşama yaşayacağına etmektedir.