Rüyada Bezelye Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bezelye görmek ne anlama gelir? Rüyada bezelye gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bezelye görmenin anlamı nedir? Bezelye görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bezelye görmek, bir kimsenin rüyada bezelye görmesi zenginliğe ve sağlıklı bir yaşama işaret eder. Bezelye, zenginliğin ve sağlıklı yaşamın habercisidir.

-Rüyasında bezelye topladığını gören kimse, emeklerinin karşılığını bol bol alır. Rüyada bezelye, zenginliğe ve sağlıklı bir hayata işaret etmektedir.

-Rüyada mevsiminde bezelye görmek veya yemek hastalıktan şifa bulmaya alamettir. Mevsiminin dışında ise bela ve musibete delalet eder. Yeşili ve kurusu aynı şekilde yorumlanmıştır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada bezelye mevsiminde olursa sağlıklı bir hayata, mevsimin dışında olursa büyük bir sıkıntıya işaret eder.

-Bezelye fidesi zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın habercisidir. Başka bir yoruma göre de bir kimsenin rüyada bezelye yanında havuç görmesi, hastalık, sıkıntı ve musibetten kuruluştur.

-Rüyada yeşil bezelye tarlası görmek barış ve mutluluğun işaretidir. Bezelye bahçesi esenlik ve selametin işaretçisi olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin barış ve mutluluk dolu bir hayat yaşama yaşayacağına etmektedir.

 


Etiketler: