Rüyada Beyin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyin görmek ne anlama gelir? Rüyada beyin gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada beyin görmenin anlamı nedir? Beyin görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada beyin görmek, kişinin sermayesini ifade eder. Ayrıca, ne iyi ne de kötü ama, çok kuvvetli bir kimseyi çağrıştırır. Bazen gizli bir mal olarak yorumlanır. Kimi zaman ise, verilecek bir zekata işaret eder. Kimi zaman da anneyi, babayı veya yuvayı tanımlar.

-Rüyada hayvan beyni görmek, psikolojik durumunuzun yakında bozulabileceğine işarettir. Eğer kendi beyninizi gördüyseniz, durumunuzdan ve çevrenizden memnun olmadığınızın işaretidir. Rüyada kendi beynini görmek, Rüyasında kendi beynini gören kimse, aldığı kararlar yüzünden sıkıntıya uğrayacaktır.

-Rüyada beyin görmek uç şekilde yorumlanır, Gizli mal sahibi olmaya, keskin ve kuvvetli akla, Allah nezdinde makbul hayır yapmaya. Rüyada görülen beyin görülmeyen biriktirilmiş maldır. Kendi beyninin büyük olduğunu gören kimsenin, akıllı olduğuna işaret eder. Beynin yok olduğunu gören kimsenin ise cahil olduğuna işaret eder.

-Rüyada bir ölünün beynini yediğini görmek, ondan gelecek mirasa delâlet eder.

-Rüyada herhangi bir insanın kemiğini kırarak içinden iliğini emdiğini görmek, onun malından zorla yemeye işarettir. Eğer o kişi bilinmiyorsa, insanların malından haksız olarak almak ile tabir olunur.

-Yine rüyada bir adamın beynini çıkardığını görmek, onun mala ait esrarını ifşaya, çıkardığı beyni kendi cebine koymak veya yemek, onun malını almaya ve yemeğe işarettir. Rüyada kendi beyninden bir miktarını veya tamamını birine verdiğini görmek, eldeki malı infak ve israfa delâlet eder.

-Rüyada beyin görmek gizli mal ile yorumlanır. Rüyada beynin burnundan akıp yere düştüğünü görmek, sermayenin yok oluşuna; beyninin kokusunun çok kötü olduğunu görmek, zekât vermekte geciktiğine yorulur.

-Beyninin güzel koktuğunu görmek zekâtını vaktinde verdiğine işarettir.

-Rüyada kafası yarılıp beyninin dışarı aktığını görmek, gizlediği malının çalındığına; kafası yarılıp beyninin göründüğünü görmek, gizli malinin meydana çıkmasına işarettir.

-Bir insanın kendi beynini çıkardığını görmesi, onun kendi eliyle gözlediği malı çıkardığına; bir insanın kendi kemiğini kırarak içinden iliğini çıkardığını görmesi, başka birinin malının üstüne oturduğuna yorumlanır. Kemik kırılıp içinden iliğin aktığını görmek, malının zayı olduğuna; akmadığını, yalnız göründüğünü görmek, malının meydana çıkmasına ve malından başkalarına da dağıtmasına işarettir.

 


Etiketler: