1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuşulacak bir kehanete imza attı. 

 

1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuşulacak bir kehanete imza attı. 1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuşulacak bir kehanete imza attı. 

 

Bir kere daha dünya genelindeki izleyicilerini büyük bir merak ve endişe içinde bırakan, kehanetleriyle tanınan popüler çizgi dizi "The Simpsons", yeni bir bölümle gündeme oturdu. Birçok önemli olayı yıllar öncesinden tahmin ettikleri iddia edilen bu dizi, şimdi de Marmara Bölgesi'nde meydana gelebilecek bir depremi gündeme getirdi. Yıllardır Dikkat Çeken Kehanetler

 

1989 yılından bu yana dünya genelinde bir fenomen haline gelen "The Simpsons", zaman zaman ortaya attığı kehanetlerle gündem olmayı başarıyor. Dizi, daha önce Amerika Birleşik Devletleri'nde Donald Trump'ın başkan olacağını, teknolojik gelişmeleri ve bazı ünlülerin başına gelecek olayları tahmin ettiği iddialarıyla tanınıyor.

 

Türkiye'de Yankı Uyandıran Tahminler

 

Dizinin Türkiye'de de büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kahramanmaraş depremini önceden bildiği iddia edilen son bölümü, Türkiye'de büyük bir yankı uyandırdı. Şimdi ise dikkatler, dizide geçen yeni bir deprem kehanetine çevrildi. Dizide yer alan bu iddialı kehanet, Marmara Bölgesi'nde yaşanacak büyük bir depremi işaret ediyor olabilir mi?

 

Acil Durum Ajansı Uyarıyor: "Dikkatli Olun!”

 

Son bölümde, haber spikerinin yapmış olduğu açıklama, birçok kişiyi derinden etkiledi: "Depremin yaşandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüğü bir deprem daha gerçekleşti ve ülkenin acil durum ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu belirtti." Bu açıklama, birçok kişinin endişelenmesine neden oldu ve yerel hükümetlerin de bu tür olaylara karşı hazırlıklı olmaları gerektiği konusunda uyarılar artıyor. Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar bu iddiaları ciddiye alarak gerekli önlemleri almaya başladılar. Şimdi gözler, bu korkunç kehanetin gerçek olup olmadığına çevrilmiş durumda