Simpsonlar'dan Marmara Depremi Kehaneti! Çok Korkuttu!

1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuÅŸulacak bir kehanete imza attı. 

 

1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuÅŸulacak bir kehanete imza attı. 1989 yılından beri tüm dünyada ilgiyle izlenen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar yayınlanan son bölümüyle yine çok konuÅŸulacak bir kehanete imza attı. 

 

Bir kere daha dünya genelindeki izleyicilerini büyük bir merak ve endiÅŸe içinde bırakan, kehanetleriyle tanınan popüler çizgi dizi "The Simpsons", yeni bir bölümle gündeme oturdu. Birçok önemli olayı yıllar öncesinden tahmin ettikleri iddia edilen bu dizi, ÅŸimdi de Marmara Bölgesi'nde meydana gelebilecek bir depremi gündeme getirdi. Yıllardır Dikkat Çeken Kehanetler

 

1989 yılından bu yana dünya genelinde bir fenomen haline gelen "The Simpsons", zaman zaman ortaya attığı kehanetlerle gündem olmayı baÅŸarıyor. Dizi, daha önce Amerika BirleÅŸik Devletleri'nde Donald Trump'ın baÅŸkan olacağını, teknolojik geliÅŸmeleri ve bazı ünlülerin başına gelecek olayları tahmin ettiÄŸi iddialarıyla tanınıyor.

 

Türkiye'de Yankı Uyandıran Tahminler

 

Dizinin Türkiye'de de büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. KahramanmaraÅŸ depremini önceden bildiÄŸi iddia edilen son bölümü, Türkiye'de büyük bir yankı uyandırdı. Åžimdi ise dikkatler, dizide geçen yeni bir deprem kehanetine çevrildi. Dizide yer alan bu iddialı kehanet, Marmara Bölgesi'nde yaÅŸanacak büyük bir depremi iÅŸaret ediyor olabilir mi?

 

Acil Durum Ajansı Uyarıyor: "Dikkatli Olun!”

 

Son bölümde, haber spikerinin yapmış olduÄŸu açıklama, birçok kiÅŸiyi derinden etkiledi: "Depremin yaÅŸandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüÄŸü bir deprem daha gerçekleÅŸti ve ülkenin acil durum ajansı depremin 6.3 büyüklüÄŸünde olduÄŸunu belirtti." Bu açıklama, birçok kiÅŸinin endiÅŸelenmesine neden oldu ve yerel hükümetlerin de bu tür olaylara karşı hazırlıklı olmaları gerektiÄŸi konusunda uyarılar artıyor. Marmara Bölgesi'nde yaÅŸayan vatandaÅŸlar bu iddiaları ciddiye alarak gerekli önlemleri almaya baÅŸladılar. Åžimdi gözler, bu korkunç kehanetin gerçek olup olmadığına çevrilmiÅŸ durumda