Oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı gerilimle gündemde olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Şiwan Perwer ile mahkemelik olduğu ortaya çıktı. 

 

Oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı gerilimle gündemde olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Şiwan Perwer ile mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Şiwan Perwer ile mahkemelik olduğu ortaya çıktı.  

 

Karar'ın haberine göre; Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e ilişkin haciz ve borç iddiaları bitmiyor. Oğlu Ahmet Tatlı tarafından açılan vasi davasından sonra mal varlıklarına şerh koyulan Tatlıses'in mal varlıkları hacizli çıktı. Tatlıses'e daha önce beraber sahne aldığı Kürt sanatçı Şiwan Perwer tarafından da haciz işlemi başlatıldığı ortaya çıktı.

 

İlk eşi ve oğlu Ahmet Tatlı ile davalık olan İbrahim Tatlıses'in mal varlıklarına şerh koyuldu. Oğlu tarafından açılan vasi davasında şoke eden detaylar da ortaya çıktı. Tatlıses'in devlete 120 milyon borcu olduğu ortaya çıktı. Bu haber magazin gündemini meşgul ederken, ortaya çok çarpıcı bir detay daha çıktı. Daha önce barış süreci için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kürt sanatçı Şiwan Perwer ile sahneye çıkıp şarkı söyleyen Tatlıses'e Perwer'in de dava açtığı ortaya çıktı.

 

ŞİWAN PERWER'DEN TATLISES'E DAVA

 

Haciz ve borç iddiaları ile gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses'in alacaklılarla başı dertte. Oğlunun vasi davası sonrası ortaya çıkan borçlar herkesi şaşırtırken haciz ve icra davalarında ortaya yeni bir detay daha çıktı. İddialara göre; Beraber sahne alıp Megri Megri türküsünü seslendiren Şiwan Perwer ve İbrahim Tatlıses'in arası telif yüzünden açıldı. Hatta Perwer'in 2014 yılında açtığı telif davası sonrası Tatlıses'i icraya verdiği ortaya çıktı.

 

ŞİWAN PERWER'E DE BORÇLU ÇIKTI

 

Devlete olan vergi ve sigorta borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konan şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Kürt kökenli sanatçı Şiwan Perwer'le da mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Perwer 2014’ yılında İbrahim Tatlıses'e karşı açtığı telif davasını kazandı. Telif davasını kazanmasına rağmen Perwer'e hiç bir ödeme yapılmadı. Bunun üzerine Şivan Perwer’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiği ortaya çıktı.