Şiwan Perwer İle İbrahim Tatlıses Mahkemelik Oldu! Haciz Şoku!

OÄŸlu Ahmet Tatlıses ile yaÅŸadığı gerilimle gündemde olan ünlü sanatçı Ä°brahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Åžiwan Perwer ile mahkemelik olduÄŸu ortaya çıktı. 

 

OÄŸlu Ahmet Tatlıses ile yaÅŸadığı gerilimle gündemde olan ünlü sanatçı Ä°brahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Åžiwan Perwer ile mahkemelik olduÄŸu ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Ä°brahim Tatlıses'in bir dönem birlikte sahne aldığı Kürt sanatçı Åžiwan Perwer ile mahkemelik olduÄŸu ortaya çıktı.  

 

Karar'ın haberine göre; Ünlü sanatçı Ä°brahim Tatlıses'e iliÅŸkin haciz ve borç iddiaları bitmiyor. OÄŸlu Ahmet Tatlı tarafından açılan vasi davasından sonra mal varlıklarına ÅŸerh koyulan Tatlıses'in mal varlıkları hacizli çıktı. Tatlıses'e daha önce beraber sahne aldığı Kürt sanatçı Åžiwan Perwer tarafından da haciz iÅŸlemi baÅŸlatıldığı ortaya çıktı.

 

Ä°lk eÅŸi ve oÄŸlu Ahmet Tatlı ile davalık olan Ä°brahim Tatlıses'in mal varlıklarına ÅŸerh koyuldu. OÄŸlu tarafından açılan vasi davasında ÅŸoke eden detaylar da ortaya çıktı. Tatlıses'in devlete 120 milyon borcu olduÄŸu ortaya çıktı. Bu haber magazin gündemini meÅŸgul ederken, ortaya çok çarpıcı bir detay daha çıktı. Daha önce barış süreci için CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve Kürt sanatçı Åžiwan Perwer ile sahneye çıkıp ÅŸarkı söyleyen Tatlıses'e Perwer'in de dava açtığı ortaya çıktı.

 

ŞİWAN PERWER'DEN TATLISES'E DAVA

 

Haciz ve borç iddiaları ile gündemden düÅŸmeyen Ä°brahim Tatlıses'in alacaklılarla başı dertte. OÄŸlunun vasi davası sonrası ortaya çıkan borçlar herkesi ÅŸaşırtırken haciz ve icra davalarında ortaya yeni bir detay daha çıktı. Ä°ddialara göre; Beraber sahne alıp Megri Megri türküsünü seslendiren Åžiwan Perwer ve Ä°brahim Tatlıses'in arası telif yüzünden açıldı. Hatta Perwer'in 2014 yılında açtığı telif davası sonrası Tatlıses'i icraya verdiÄŸi ortaya çıktı.

 

ŞİWAN PERWER'E DE BORÇLU ÇIKTI

 

Devlete olan vergi ve sigorta borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konan ÅŸarkıcı Ä°brahim Tatlıses'in Kürt kökenli sanatçı Åžiwan Perwer'le da mahkemelik olduÄŸu ortaya çıktı. Perwer 2014’ yılında Ä°brahim Tatlıses'e karşı açtığı telif davasını kazandı. Telif davasını kazanmasına raÄŸmen Perwer'e hiç bir ödeme yapılmadı. Bunun üzerine Åživan Perwer’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiÄŸi ortaya çıktı.