Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur 2. Sayfa programına bağlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur 2. Sayfa programına bağlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur 2. Sayfa programına bağlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süre çalkantılı özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Eski nişanlısı Burak Kalfa ile sorunları konuşulurken sürpriz bir şekilde Muhammet Aydın'la nikah masasına oturan Tuğçe Tayfur bugün katıldığı magazin programında hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Bir dargın bir barışık olduğu eski nişanlısı Burak Kalfa'dan şiddet gördüğünü açıklayan Tuğçe Tayfur sessiz sedasız sevgilisi Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü ismin eşi Muhammet Aydın hakkındaki iddialar, önceki gün 2. Sayfa'da da yer aldı. Programda sunucular kendilerine gelen cinsel içerikli video ile şoke olduklarını söylediler. Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın, eşinin travmalarını silmeye çalıştığını anlatırken, Efe ile olan ilişkisinden de bahsetti:

 

Tuğçe'nin travma yaşadığı konuları yok etmeye çalışıyorum. Saçlarının rengini 4 kez uğraşıp sarıya çevirdim. "Arkadaşlarımla oyun oynarken çekilen videolarım montajlanmış" diyen Aydın, "Benden 100 bin dolar istiyorlar. Abdestimden eminim. 100 bin dolarım var ama onlara verecek yok" dedi. Tuğçe Tayfur ise şöyle konuştu:

 

Muhammet evlenene kadar benim elimi dahi tutmamış bir insan. Benimle bebek gibi ilgileniyor, eski travmalarımı hatırlamam mümkün değil. Muhammet'e kadar olan her şey yanlıştı. Ben onların yanlış olduğunu bile bile gitmedim. Yanlış çıktılar. Öte yandan Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde eşiyle arasında geçen diyalogla gözleri üzerine çekmişti. Yeni klip öncesi saç rengini değiştirmeyi düşünen Tuğçe Tayfur'a eşinden izin çıkmadı. Tayfur da saç rengini değiştirip değiştirmeme konusunda takipçilerinden yardım istedi. Saç rengi konusunda anlaşamayan çiftin o anları sosyal medyada gündem oldu. Muhammet Aydın'ın eşine 'Saç rengini değiştirirsen klip konusunu düşünmem gerekir. Biliyorsun şarkı tekrar çıkaracaksın ama sahne yok' sözleri dikkat çekti. Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'un Sivas'ta gerçekleşen nikahına katılmamaları gündeme gelmişti. Tuğçe Tayfur, anne ve babasının bu evliliğe sıcak bakmadığı iddialarına "Anne ve babamın rızası vardı" diyerek cevap vermişti.